23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Cât ne va costa să „alunecăm” cu patinele pe noul patinoar al Primăriei Bistrița:

Deși încă nu este montat, Primăria Bistrița a stabilit deja taxele ce vor fi percepute la noul patinoar ce va funcționa în viitorul apropiat. Cât ne va costa să „alunecăm” câteva ore pe gheața artificială:

Primăria Bistrița a pregătit deja taxele pentru noul patinoar ce va funcționa, cel mai probabil, din această iarnă. Tarifele urmează să fie votate de consilierii locali într-o ședință viitoare de Consiliu Local.

Astfel, pentru a petrece două ore pe patinoar trebuie să plătim 10 lei. Dacă vrem să și închiriem patinele, mai avem de scos din buzunare 10 lei. Pentru ascuțit patine plătim încă 10 lei.

Dacă vrem să avem acces la patinoar o zi întreagă avem de scos din buzunare 40 de lei, iar pentru o săptămână 150 de lei. Accesul pentru o lună la patinoar ne costă 300 de lei.

Primăria Bistrița a achiziționat un patinoar sintetic ce va funcționa tot timpul anului. Licitația s-a finalizat deja, firma câștigătoare având la dispoziție 3 luni să monteze patinoarul.

Suprafața totală a acestuia se apropie de 600 de metri pătrați, iar investiția a costat 743.000 de lei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: