27.7 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Cât ne va costa să „alunecăm” cu patinele pe noul patinoar al Primăriei Bistrița:

Deși încă nu este montat, Primăria Bistrița a stabilit deja taxele ce vor fi percepute la noul patinoar ce va funcționa în viitorul apropiat. Cât ne va costa să „alunecăm” câteva ore pe gheața artificială:

Primăria Bistrița a pregătit deja taxele pentru noul patinoar ce va funcționa, cel mai probabil, din această iarnă. Tarifele urmează să fie votate de consilierii locali într-o ședință viitoare de Consiliu Local.

Astfel, pentru a petrece două ore pe patinoar trebuie să plătim 10 lei. Dacă vrem să și închiriem patinele, mai avem de scos din buzunare 10 lei. Pentru ascuțit patine plătim încă 10 lei.

Dacă vrem să avem acces la patinoar o zi întreagă avem de scos din buzunare 40 de lei, iar pentru o săptămână 150 de lei. Accesul pentru o lună la patinoar ne costă 300 de lei.

Primăria Bistrița a achiziționat un patinoar sintetic ce va funcționa tot timpul anului. Licitația s-a finalizat deja, firma câștigătoare având la dispoziție 3 luni să monteze patinoarul.

Suprafața totală a acestuia se apropie de 600 de metri pătrați, iar investiția a costat 743.000 de lei.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...