26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

INEDIT: O aplicație care aduce medicul sau asistentul la ușa ta!

În perioada aceasta în care accesul la actul medical e tot mai restricționat a apărut o aplicație utilă. BEESERS îți aduce medicul sau asistentul la ușă. AFLĂ detalii:

Accesul la diferite acte medicale este restricționat în acest timp de pandemie. Mai ales pentru servicii de genul administrării unui injectabil, schimbare sondă, recoltare sânge pentru analize, etc.

În acest context a fost realizată aplicația BEESERS, aplicația care îți aduce medicul sau asistentul la tine acasă.

Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.

Se creează un cont sau te poți loga direct cu aplicația Facebook.

Odată realizat contul, poți alege tipul de serviciu de care ai nevoie.

Apoi, după ce ai selectat serviciul medical de care ai nevoie, poți selecta intervalul orar în care să fii vizitat acasă.

Apoi, ți se dă lista cu personalul disponibil și implicit tarifele aferente.

Plata se poate face direct cu cardul, de pe telefon.

Unii susțin că prețurile ar fi cam piperate, în timp ce alții laudă calitatea actului medical și faptul că este binevenit să poți beneficia de astfel de servicii din confortul casei tale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: