14.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 22, 2021

Valul 4 și moartea a trei profesoare nu i-au speriat pe dascăli! Doar 2.000 dintre ei s-au vaccinat

Potrivit celei mai recente statistici oferite de Inspectoratul Școlar Județean, doar 2.000 dintre dascăli s-au vaccinat până în acest moment. În ultimele două săptămâni, doar 33 de profesori și 5 angajați din personalul auxiliar s-au vaccinat.

2.171 cadre didactice s-au vaccinat până în acest moment. De asemenea, 665 de cadre nedidactice/auxiliare s-au imunizat până acum.  Alți 67 de dascăli au precizat că intenționează să se vaccineze, potrivit unor date oferite de ISJ BN.

În ultimele două săptămâni, deși au decedat trei profesori, doar 33 de dascăli au trecut pe la centrele de vaccinare. În acest moment doar un profesor se mai află internat în spital, infectat cu Covid.

Conform chestionarelor aplicate de ISJ, 371 de elevi sunt vaccinați. Dintre aceștia, 267 sunt la liceu și 104 sunt încă în gimnaziu. Alți aproape 280 au declarat că intenționează să se vaccineze, iar 1.617 că nu vor să se vaccineze.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Cred ca suntem un popor de Cretini !!!!!!! N-ai cu cine!! Daca profesorii, care sunt baza unei societati refuza minimele norme de Educatie Sanitara.. Ce sa mai vorbim de restul populatiei !!!!!!!! E vorba de Sanatatea Publica pana la urma !!

 2. În câmpul cu lucernă să punem golomoz,
  Și unde, în răstimpuri, toți câinii urinează,
  Să cultivăm și-n școală acel imens cotoz,
  Demn pentru politrucii care îl patronează.

  Să bem ciuslă din peturi și să prăjim iuțari,
  Să luăm și mesleacuri – dacă ne dăunează.
  Apoi, supți de căpușe, de purici ori țânțari,
  Să replicăm: La dracu’ cine se vaccinează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: