21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Tunel de lumini pe Pietonalul Liviu Rebreanu

Au fost montate luminile pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița și decorațiuni în întreg orașul. Noutatea din acest an este tunelul de lumini care va înfrumuseța Pietonalul.

Primăria Municipiului Bistrița a început montarea luminițelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița a fost montat un tunel de lumini și alte obiecte decorative.

În această iarnă, Pietonalul Liviu Rebreanu va fi „împodobit” cu un tunel de lumini pe intreaga sa lungime, spre deosebire de anul trecut când a fost montată o arcadă multicoloră.

Întreg orașul urmează să fie împodobit, în mai multe zone fiind montate deja decorațiuni și obiecte în spiritul Crăciunului și sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Renumitul ca, fost prim fotograf al Bistriței a rămas fără cel mai mic orizont al aparatului său. Acum este nevoit să facă poze în spatele căsuțelor comerciale., Este bine ,nu este bine?. Asta numai cei care au luat decizia de a se adresa cu multe laude la activitatea acestui personaj , ce inițiativă au. Eu ca simplu cetățean al acestui oraș zic (nu critic) că, ar fi bine să fie mutat tot în zona aceia dar, orientat cu aparatul pe pietonal spre partea de sus să prindă arcada de lumini. Vă mulțumesc că ați avut răbdarea de a citi cele scrise de mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: