31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Tunel de lumini pe Pietonalul Liviu Rebreanu

Au fost montate luminile pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița și decorațiuni în întreg orașul. Noutatea din acest an este tunelul de lumini care va înfrumuseța Pietonalul.

Primăria Municipiului Bistrița a început montarea luminițelor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița a fost montat un tunel de lumini și alte obiecte decorative.

În această iarnă, Pietonalul Liviu Rebreanu va fi „împodobit” cu un tunel de lumini pe intreaga sa lungime, spre deosebire de anul trecut când a fost montată o arcadă multicoloră.

Întreg orașul urmează să fie împodobit, în mai multe zone fiind montate deja decorațiuni și obiecte în spiritul Crăciunului și sărbătorilor de iarnă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Renumitul ca, fost prim fotograf al Bistriței a rămas fără cel mai mic orizont al aparatului său. Acum este nevoit să facă poze în spatele căsuțelor comerciale., Este bine ,nu este bine?. Asta numai cei care au luat decizia de a se adresa cu multe laude la activitatea acestui personaj , ce inițiativă au. Eu ca simplu cetățean al acestui oraș zic (nu critic) că, ar fi bine să fie mutat tot în zona aceia dar, orientat cu aparatul pe pietonal spre partea de sus să prindă arcada de lumini. Vă mulțumesc că ați avut răbdarea de a citi cele scrise de mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.