7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, în control la Supercom

Inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud derulează în aceste zile acțiuni de verificare a operatorului de salubritate Supercom SA. Se verifică modul de colectare a deșeurilor din județ.

Inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au însoțit mașinile de colectare ale operatorului de salubritate la ridicarea pubelei galbene de la populație.

Din păcate, deșeurile reciclabile de plastic și metal colectate de la populație ajung în Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din Tărpiu într-o stare de contaminare destul de ridicată”, au transmis inspectorii.

Deșeurile reciclabile din pubela galbenă destinată fracției plastic și metal sunt contaminate cu:

  • Deșeuri reziduale;
  • Deșeuri provenite din construcții;
  • Deșeuri reciclabile murdare;
  • Deșeuri reciclabile amestecate – hârtie / carton și sticlă;

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud va continua acțiunile de verificare a conținutului de pubele galbene în tot județul. În cazul în care deșeurile reciclabile din pubela galbenă nu sunt colectate corect, aceasta nu va fi ridicată de Supercom, până la remedierea situației.

În cazul în care abaterile privind selectarea deșeurilor reciclabile persistă, vor fi aplicate și sacțiuni proprietarilor acestor pubele. Eforturile tuturor pentru colectarea selectivă a deșeurilor trebuie intensificat și eficientizat”, transmite ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Noi de la case ce facem cu cartonul, Hirtia, sticla(la ducem pe Valea Ghinzii?), va aduc de aminte de pubelele albastre, ce veți face, sunteți reprtentii(Sibiu, Cluj Napoca,…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: