13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

E nevoie să fiți eroi! Iulia Dragu – cunoscută pentru actele caritabile – are nevoie de ajutorul vostru!

Iulia Dragu – o bistrițeancă ce a ajutat mult pe alții – are acum nevoie de ajutor. Este internată în spital și orice donare contează! FIȚI eroi!

Președinta Asociației „Mereu Împreună”, Iulia Dragu, este cunoscută comunității noastre pentru numeroasele acțiuni caritabile și sociale.

Aceasta deține și Clubul Femeilor Solidare Năsăud, alături de care a adus multe zâmbete, fericire, speranță și bucurie celor din jur.

FOTO – Cei pe care inundațiile i-au lăsat sub cerul liber au nevoie de ajutor. Cum vă puteți implica:

FOTO/VIDEO: Frumuseţea nu are vârstă! Cele mai distinse femei din Țara Năsăudului, într-o inedită paradă de modă

În ultimele zile însă, spațiul online s-a umplut de postări în care se cere ajutor PENTRU Iulia Dragu.

Aceasta se află internată în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, și încă de vineri a fost supusă unor proceduri. E nevoie de eroi care să-i salveze viața.

Oricine poate veni să doneze, nu contează grupa de sânge. Iulia Dragu are nevoie de plasmă. Pentru o procedură este nevoie de 10 unități, deci vă dați seama că are nevoie de multă plasmă. Așadar, apelăm la donatori să vină și să doneze. Avem nevoie, că și așa stocul de sânge e spre zero! Oricine poate veni, nu contează grupa de sânge pe care o are!”, a explicat Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița.

Așadar, fiți eroi! mergeți pe strada Nicolae Bălcescu nr 15 și ajutați pe cea care și-a dedicat viața ajutării altora!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: