-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

E nevoie să fiți eroi! Iulia Dragu – cunoscută pentru actele caritabile – are nevoie de ajutorul vostru!

Iulia Dragu – o bistrițeancă ce a ajutat mult pe alții – are acum nevoie de ajutor. Este internată în spital și orice donare contează! FIȚI eroi!

Președinta Asociației „Mereu Împreună”, Iulia Dragu, este cunoscută comunității noastre pentru numeroasele acțiuni caritabile și sociale.

Aceasta deține și Clubul Femeilor Solidare Năsăud, alături de care a adus multe zâmbete, fericire, speranță și bucurie celor din jur.

FOTO – Cei pe care inundațiile i-au lăsat sub cerul liber au nevoie de ajutor. Cum vă puteți implica:

FOTO/VIDEO: Frumuseţea nu are vârstă! Cele mai distinse femei din Țara Năsăudului, într-o inedită paradă de modă

În ultimele zile însă, spațiul online s-a umplut de postări în care se cere ajutor PENTRU Iulia Dragu.

Aceasta se află internată în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, și încă de vineri a fost supusă unor proceduri. E nevoie de eroi care să-i salveze viața.

Oricine poate veni să doneze, nu contează grupa de sânge. Iulia Dragu are nevoie de plasmă. Pentru o procedură este nevoie de 10 unități, deci vă dați seama că are nevoie de multă plasmă. Așadar, apelăm la donatori să vină și să doneze. Avem nevoie, că și așa stocul de sânge e spre zero! Oricine poate veni, nu contează grupa de sânge pe care o are!”, a explicat Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrița.

Așadar, fiți eroi! mergeți pe strada Nicolae Bălcescu nr 15 și ajutați pe cea care și-a dedicat viața ajutării altora!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.