9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

Sportivii PFG din întreg județul termină anul cu medaliile de aur la gât

Sportivii Profesional Fight Gym din Bistrița antrenați de Sensey Ionel Burduhos s-au reîntors acasă de la Turneul Național Cezar Fight Championship cu medaliile de aur la gât.

PFG Bistrița a cucerit primul loc pe cluburi la Turneul Național Cezar Fight Championship 2021 dintre cele 35 de cluburi participante și 386 de sportivi. Sensey Ionel Burduhos a dus la competiție 50 de sportivi, mulți participând pentru prima oară la un astfel de concurs.

Luptele s-au dat în două ringuri și două tatami, iar o adevărată realizare atât pentru Bistrița-Năsăud cât și pentru PFG este faptul că 30 dintre sportivii lui Burduhos provin din cele opt comune în care PFG are puncte de lucru.

„Mă bucur că visul meu de la începutul anului legat de proiectul „Căutăm și antrenăm campionii la ei acasă” se transformă în realitate și încep să apară primii campioni”, a transmis Sensey Ionel Burduhos.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.