13.7 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Crăciunul Solidarității: 600 de pachete oferite bistrițenilor vulnerabili

Municipalitatea a provocat bistrițenii să-și ajute semenii mai puțin norocoși. S-au adunat 600 de pachete care au fost împărțite în campania „Crăciunul Solidarității”. „Vom face acest lucru în fiecare an”, a spus Turc.

La începutul lunii decembrie, primarul Ioan Turc provoca bistrițenii să-și ajute semenii să aibă un Crăciun mai bun. Astfel, s-a lansat campania „Crăciunul Solidarității”.

La Centrul de donații de pe Bulevardul Independenței s-au primit, până la data de 20 decembrie bunuri neperisabile, care apoi, cu ajutorul voluntarilor SVSU, au fost oferite bistrițenilor cu venituri mai modeste.

S-au făcut 600 de pachete care au fost împărțite bistrițenilor vulnerabili. Vreau să mulțumesc atât bistrițenilor – persoane fizice, cât și juridice – care au simțit cu semenii lor. Vreau să vă anunț că acest tip de activitate o vom face și de acum încolo, în fiecare an”, a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform informațiilor oferite de reprezentanții PMB, cele 600 de pachete au putut fi împărțite datorită donațiilor a 5 bistrițeni și 7 firme. Suma adunată a fost de aproximativ 50.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: