22 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Bărbat din Bistrița plecat dimineața la muncă, de negăsit de două zile

Un bistrițean în vârstă de 57 de ani a plecat în dimineața de 19 ianuarie la muncă, iar până astăzi nu s-a mai întors. Soția acestuia a alertat autoritățile care îl caută și în acest moment.

Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie că soțul acesteia, Rais Constantin, în vârstă de 57 de ani, a plecat la orele dimineții spre locul de muncă și până în prezent nu a mai revenit.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, la momentul plecării bărbatului, acesta purta o căciulă cu cozoroc negru cu alb, o geacă de piele, lungă, de culoare maro, cu mesadă, pantaloni tip bluejeans de culoare neagră, ghete de culoare neagră și o geantă neagră.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1.78 m, greutate de aproximativ 82 de kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui. Ca semn particular, la nivelul mâinii drepte prezintă o cicatrice și îi lipsesc două degete.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Au fost și până acum. Doar că, s-a ajuns la concluzia că dacă se publică și în mass-media, șansele de a primi informații de la oameni, sunt mai mult mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: