13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Bărbat din Bistrița plecat dimineața la muncă, de negăsit de două zile

Un bistrițean în vârstă de 57 de ani a plecat în dimineața de 19 ianuarie la muncă, iar până astăzi nu s-a mai întors. Soția acestuia a alertat autoritățile care îl caută și în acest moment.

Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie că soțul acesteia, Rais Constantin, în vârstă de 57 de ani, a plecat la orele dimineții spre locul de muncă și până în prezent nu a mai revenit.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, la momentul plecării bărbatului, acesta purta o căciulă cu cozoroc negru cu alb, o geacă de piele, lungă, de culoare maro, cu mesadă, pantaloni tip bluejeans de culoare neagră, ghete de culoare neagră și o geantă neagră.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1.78 m, greutate de aproximativ 82 de kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui. Ca semn particular, la nivelul mâinii drepte prezintă o cicatrice și îi lipsesc două degete.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Au fost și până acum. Doar că, s-a ajuns la concluzia că dacă se publică și în mass-media, șansele de a primi informații de la oameni, sunt mai mult mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: