10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO Luați din nou pe nepregătite?! Șoselele-s STICLĂ. Doi șoferi și-au terminat drumul în…decor

Șoferii sunt puși la încercare de condițiile dificile de circulație din trafic. Două mașini au ieșit astăzi din decor în Livezile, iar fondul acestui eveniment este chiar drumul pe care mașinile patinează.

Două mașini au ieșit din decor la intrarea în localitatea Livezile pe Drum European. Participanții la trafic spun că drumul este „sticlă”, iar condițiile de drum sunt execrabile. Încă de aseară s-a depus un strat consistent de zăpadă.

În urmă cu doar câteva ore, Meteo.BN a avertizat în legătură cu depunerea unui strat de polei pe drumurile din zonele joase ale județului, care se pare că a făcut deja victime.

Revenim cu mai multe detalii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Votați PSD,PNL ,USR votați lepre în continuare ,de 30 de ani ne conduc doar hoti si nemernici acum avem primar un incompetent de ultima speță,si de un președinte de consiliu județean care ce drumuri reabilitează în doar un an sunt praf deci la ce va așteptați să dezapezeasca că ei sunt incompetenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: