16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

HANDBAL: S-a tras la sorți! Iată pe cine întâlnește Gloria Bistrița în primul tur al Cupei României

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca în turul 1 din Cupa României la handbal feminin contra CSU Reșița, formație care activează în acest moment în Divizia A feminin.

Tragerea la sorți a avut loc astăzi, la sediul Federației Române de Handbal. Gloria își va întâlni adversara din Cupă pe data de 12 februarie.

CSU Reșița face parte din Divizia A și face parte din Seria B, ocupând locul 6. În primul tur, se bate de o altă echipă bistrițeană, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud DivA, condusă de Mihaela și Claudiu Evi.

Echipa Gloriei din Liga Florilor ocupă al zecelea loc în clasament cu 16 puncte obținute în cele 13 meciuri disputate până acum. Are de recuperat multe puncte ca să iasă din zona de pericol, adică locurile 10-14.

În turul al doilea, echipa condusă de Horațiu Pașca se va întâlni cu echipa câștigătoare din meciul CSU Neptun Constanța vs. HC Zalău.

Sâmbăta aceasta, Bistrița întâlnește Buzăul, echipă aflată pe loc de Cupă Europeană. Meciul se va desfășura în Sala Polivalentă din Bistrița, începând cu ora 17:00. Cuplul de arbitrii va fi unul mixt, respectiv Diana Ciulei și Silviu Stănescu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.