10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO: Prins două zile la rând, în trafic, deși avea permisul suspendat!

Un tânăr din Posmuș sfidează legile rutiere cu nonșalanță. Prins luni în trafic, deși avea permisul suspendat, ieri a ieșit iarăși la plimbare. A fost blocat de polițiști pe Independenței.

Polițiștii bistrițeni au oprit luni, în trafic, un autoturism, pe Bulevardul Republicii. La volan, un tânăr de 21 de ani, din Posmuș. Șoferul avea dreptul de conducere suspendat din luna februarie 2022.

I s-a întocmit dosar penal.

Ieri, în jurul orei 16.30, pe Bulevardul Independenței, o mașină a poliției blochează, în trafic, un autoturism. Același autoturism pe care îl opriseră și cu o zi înainte. La volan, același tânăr, de 21 de ani, din Posmuș.

Mașina de poliție fiind parțial pe spațiul verde, ”acțiunea IPJ„ încurcând traficul și așa infernal, la o oră de vârf, a atras numeroși spectatori.

Unul dintre tinerii care au filmat întreaga scenă a trimis un video reporterilor Bistrițeanul.ro. Acesta susține că cel prins la volan este ”Interlopul Adrian F. care a terorizat Bistrița în ultimele două săptămâni”.

CE spun oamenii legii:

La data de 8 martie a.c.. polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un autoturism, în municipiul Bistrița.

La volanul mașinii a fost identificat șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Posmuș. Polițiștii au testat atât cu aparatul etilotest cât și cu aparatul DrugTest șoferul, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat însă faptul că șoferul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.

Întrucât tânărul de 21 de ani nu avea dreptul să conducă autoturismul, polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar penal, urmând documentarea faptei de conducerea unui vehicul fără permis de conducere” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Tara lui Papura Voda. Avem legi de mucava, prin alte tari confiscau masina din prima si-l duceau un pic si pe la arest.
    Dar na, trebuie sa-i mai dam o sansa, sigur devine un model civic dupa prima amenda 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: