18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

DESCOPERIRE MACABRĂ: A fost găsit bărbatul din Cușma, dispărut în luna ianuarie

Constantin Ciurea dispărea de acasă în 6 ianuarie 2022. Din păcate trupul lui a fost descoperit astăzi în localitatea Cușma.

În 6 ianuarie, un bărbat pleca de acasă, fără a se mai întoarce. Familia l-a căutat disperată, dar bărbatul parcă intrase în pământ.

Poze cu Constantin Ciurea au împânzit internetul, dar în zadar.

L-ați văzut?! Un bărbat din Cușma este de negăsit de o săptămână

Astăzi însă, orice speranță a familiei de a-l găsi în viața, s-a dus. Cadavrul acestuia a fost descoperit, culmea, pe raza localității de domiciliu.

Astăzi, un cetățean a sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Cușma, în zona denumită popular „Între pâraie” se află cadavrul unei persoane.

La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din localitate, dispărut de la domiciliu din data de 6 ianuarie a.c.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului pentru a se stabili cauza decesului” transmite IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.