14.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO – Bucurie, pentru ucrainenii din Bistrița, la Muzeul Județean: Au vopsit ouă pentru Paști

Ucrainenii stabiliți la Bistrița au avut parte ieri de câteva momente de bucurie, pace și socializare. La Muzeul Județean din Bistrița, voluntarii asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița și partenerii lor, i-au ajutat să vopsească ouăle de Paști. Surpriza venit din partea ISU BN:

În Vinerea Mare, am reușit să aducem comunității de ucraineni stabiliți la nivel local clipe de bucurie, pace și socializare”, au transmis voluntarii Tineri pentru Comunitate Bistrița.

La Muzeul Județean din oraș, ieri după-amiază s-a derulat campania „Pentru un Paște liniștit”.

Cu sprijinul partenerilor locali, voluntarii au organizat un atelier de vopsit ouă. Copiii din Ucraina stabiliți la Bistrița s-au ales și cu mici daruri din partea voluntarilor orgnizatori. 

Surpriza a venit din partea ISU BN: pompierii bistrițeni au prezentat copiilor o parte din tehnica de intervenție.

Paștele este sărbătoarea care ne încurajează să fim mai răbdători, mai blânzi și mai empatici. Mulțumim pe această cale Instituției Prefectului Județul Bistrița- Năsăud, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, gazdelor noastre – Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud – și sponsorilor”, au transmis cei de la Tineri pentru Comunitate.

Sponsori ai evenimentul au fost Selgros, Delice Pan, Primera Com SRL și Lechburg.

Foto @ Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.