16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

TAEKWONDO: Gloria aduce patru medalii de la Campionatul Național de Copii, Juniori și Cadeți

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se întoarce acasă cu patru medalii de aur de la Campionatul Național de Taekwondo. Competiția a fost dedicată copiilor, juniorilor mici și cadeților, fiind organizată în acest weekend, la Iași.

Din cele 29 de cluburi care au participat la competiție, clubul bistrițean s-a clasat pe cel de-al doilea loc la General. Pe tatami au luptat 400 de sportivi din toată țara.

Titlurile naționale au fost câștigate de Ana Luiza Bindea (cadeți feminin – 41 kg), Vlad Ioan Țenghel (cadeți masculin – 45 kg), Denis Ionuț Țermure (cadeți masculin – 33 kg) și Amir Dorin Halasu (cadeți masculin +65 kg).

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul Marius Nicolae Muti și profesorul emerit Ica Sigartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: