21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: O fetiță din Galații Bistriței a adunat peste 350 kg deșeuri reciclabile! S-a ales, drept premiu, cu o bicicletă!

S-a câștigat prima bicicletă în cadrul concursului Reciclezi pentru viitorul tău!”, a anunțat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Școala Gimnazială „Grigore Herinean” din Galații Bistriței a încheiat concursul de colectare a deșeurilor reciclabile, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.

Elevii din din ciclurile primare și gimnaziale au reușit să adune o cantitate totală de 2,3 tone de deșeuri reciclabile. 

Câștigătoarea premiului constând într-o bicicletă a fost eleva Maria Flore. Fetița a adus la școală 351 kg de deșeuri reciclabile din sticlă, hârtie/carton și plastic/metal.

Alți 20 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Grigore Herinean” din Galații Bistriței s-au bucurat de premii constând în 10 seturi de căști audio și 10 boxe portabile.

Mulțumim domnului primar Vasile Vermeșan pentru implicarea sa în implementarea și derularea acestui concurs. Îl felicităm pentru activitățile sale de ecologizare, prin care avem un județ mai curat.

În perioada 2 – 6 iunie vom acorda alte 9 biciclete, 90 de seturi de căști și 90 de boxe portabile la restul școlilor participante în concursul Reciclezi pentru viitorul tău!”, a transmis Marius Nicolae, directorul ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: