7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO: O fetiță din Galații Bistriței a adunat peste 350 kg deșeuri reciclabile! S-a ales, drept premiu, cu o bicicletă!

S-a câștigat prima bicicletă în cadrul concursului Reciclezi pentru viitorul tău!”, a anunțat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Școala Gimnazială „Grigore Herinean” din Galații Bistriței a încheiat concursul de colectare a deșeurilor reciclabile, organizat de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA.

Elevii din din ciclurile primare și gimnaziale au reușit să adune o cantitate totală de 2,3 tone de deșeuri reciclabile. 

Câștigătoarea premiului constând într-o bicicletă a fost eleva Maria Flore. Fetița a adus la școală 351 kg de deșeuri reciclabile din sticlă, hârtie/carton și plastic/metal.

Alți 20 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Grigore Herinean” din Galații Bistriței s-au bucurat de premii constând în 10 seturi de căști audio și 10 boxe portabile.

Mulțumim domnului primar Vasile Vermeșan pentru implicarea sa în implementarea și derularea acestui concurs. Îl felicităm pentru activitățile sale de ecologizare, prin care avem un județ mai curat.

În perioada 2 – 6 iunie vom acorda alte 9 biciclete, 90 de seturi de căști și 90 de boxe portabile la restul școlilor participante în concursul Reciclezi pentru viitorul tău!”, a transmis Marius Nicolae, directorul ADI Deșeuri.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...