7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Cu câteva zile înainte să împlinească 40 de ani, Valentina Elisei Ardean, fost capitan al naționale, a jucat ultimul meci

Valentina Elisei Ardean a jucat ieri ultimul meci al carierei sale. Fostul capitan al naționalei împlinește peste câteva zile 40 de ani și a decis să se retragă. Aceasta activează la Gloria Bistrița încă din 2018.

Extrema stângă, Valentina Elisei Ardean a jucat ieri ultimul meci al carierei sale, la Deva. Acesta s-a încheiat cu o victorie  (34 la 24). Peste doar câteva zile, mai exact în 5 iunie, Valentina Elisei Ardean împlinește 40 de ani.

Jucătoarea a obținut alături de echipa națională de handbal argintul mondial în 2005, bronzul mondial în 2015 și bronzul European în 2010. În cei 20 de ani cât a jucat sub culorile României, Valentina a dat 915 goluri.

Pe lângă participările la Campionatul European și Mondial, Valentina a participat și la Jocurile Olimpice, în 2008 și 2016.

Valentina Elisei Ardean este la CSM Bistrița încă din 2018 și se pare că a avut parte, zilele trecute o ceremonie de retragere. Aceasta a mai jucat la Deva, Vâlcea, Baia Mare sau Craiova.

Foto: CS Gloria 2018

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: