15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

CÂT plătesc organizatorii expoziției de dinozauri Primăriei Bistrița

O expoziție de dinozauri s-a ”deschis” în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă. ”Tărâmul preistoric” poate fi vizitat până în 5 august. CÂT plătesc Primăriei Bistrița organizatorii:

”Originiari” din București, zeci de dinozauri au acaparat o porțiune a Parcului Regele Mihai I din Bistrița. Expoziția de dinozauri animatronici a fost deschisă publicului sâmbătă, 25 iunie.

FOTO/VIDEO: Dinozauri și mamuți uriași, în parcul din Bistrița!

Animalele preistorice sunt amplasate pe o suprafață de 200 mp, între parcul de joacă de la Casa EMA și lacul cu pești. Pentru a vedea animalele preistorice, copiii plătesc o taxă de 20 de lei, iar adulții – 25 de lei.

Pentru suprafața pe care sunt amplasați giganții, organizatorii au plătit chirie municipalității.

”Pentru perioada 25 iunie – 5 august, taxa percepută pentru cei 200 mp ocupați este de 8.400 de lei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

La un calcul simplu, organizatorii plătesc 200 de lei chirie/zi. Valoarea acesteia e ”acoperită” de vizita a 10 copilași care intră singuri în perimetrul respectiv, sau vizita a cinci copii, însoțiți de câte un părinte. Deși, în cea de-a doua variantă, rămâne și profit.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Așa, și ? Ați vrea că privații să aducă bani de acasă ? De aceea nu este biletul 30 lei, pentru că nu plătesc mai mult la primărie și astfel mai mulți copii pot vedea drăcoveniile. Sunteți ca Neaga, nimic nu-i bine. Oamenii ăia, cine-or fi ei , fac cheltuieli, cazare, auto, pază, hrană, diurnă angajați, impozite, taxe, salarii, etc.Și sunt zile în care încasările sunt zero (ex. 2-3 zile când are loc mutarea în altă locație). De ce ar trebui să iasă ”pe zero”? Oare cei ce ne vând pâinea (scump), nu câștigă nimic ? ies și ei pe zero ? Întreb numa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.