18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Deputatul Daniel Suciu îl atacă pe viceprimarul Hangan: Dumnezeu nu bagă în traistă!

Deputatul Daniel Suciu a oferit o replică usturătoare viceprimarului Sorin Hangan. Acesta din urmă susținea că Aquabis și ADI Apă Canal ar fi de vină pentru inundațiile bistrițenilor după fiecare ploaie mai puternică.

Sorin Hangan declara ieri că „Aquabis și ADI Apă-Canal, o instituție pur decorativă, controlată de președintele CJ, ar trebui să întoarcă o parte din bani către investiții în redimensionarea țevilor care transportă apa uzată și o colectează pe cea pluvială. Dar, nu o fac, cu toate că încasează cei mai mulți bani din Bistrița!
Daniel Suciu a atacat astăzi comentariile viceprimarului:

Mic îndreptar pentru viceprimar. Adică Hangan:

1. Apele pluviale nu = canalizare
2. Canalizarea merge în stația de epurare, apele de la Dumnezeu merg în râul Bistrița. După 2 ani în funcție mă gândeam că știe.
3. Pluvialele (adică de la același Dumnezeu invocat și de primar) sunt în responsabilitatea domniilor voastre, nu la Aquabis”, a comentat Daniel Suciu.
Despre responsabilitatea Primăriei Bistrița în ceea ce privește apele pluviale a comentat și  Aquabis:

AQUABIS: Îi recomandăm viceprimarului Sorin Hangan să se informeze temeinic. Primăria Bistrița trebuie să se ocupe de gestionarea apei pluviale

Deputatul a reamintit că Aquabis, „cu banii obținuți de Radu Moldovan și instituția aceea „inutilă” de care faceți vorbire” a propus 138 de străzi pentru reabilitare / extindere rețele de alimentare cu apă în Bistrița.
Însă „Primăria – adică Turc @ Hangan @ USR a reușit performanța să NU întăbuleze 108 străzi. Așa că au rămas doar cu 30”, a mai subliniat deputatul Daniel Suciu.
Acesta a completat că este vorba de mulți bani pierduți și sute sau mii de familii care nu vor beneficia de apă pentru că Primăria a dormit. Mai mult, avizele au expirat iar licitația a fost întârziată.
Un sfat gratuit: sunt bani în PNRR disponibili pentru străzile acelea. Dar Dumnezeu nu bagă în straiță… Poate de data aceasta nu ratați!”, a conchis Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Apa pluviala nu este egal cu canalizarea, de ce Aquabis încasează apa pluviala dacă aceasta merge în rau și nu în stația de epurare,, ne fura banii? O mafie.

  2. Motto:
    „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
    (Tudor Arghezi- Rețete)
    Acest individ, pe nume Daniel Suciu, simte din nou nevoia să se bage in seamă, printr-o ironie ieftină la adresa administratiei actuale a Bistriței pe tema inundațiilor care se produc când plouă în oras. Numai că individul nu pierde nici un prilej să-l linguseacă pe idolul său Radu Moldovan: “Din 138 de străzi propuse de Aquabis pentru reabilitare/extindere rețele de alimentare cu apă în Bistrița, cu banii obținuți de Radu Moldovan…”, de parcă Radu Moldovan ar fi obtinut banii de la “Mătusa Tamara” pentru extinderea retelelor respective. Dar, vorba proverbului : „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“.
    Revenind la inundarea străzilor după polile torentiale, problema este mai veche si nu a fost rezolvată nici in cele trei mandate ale primarului PSD-ist Ovidiu Cretu, fără ca atunci individul să fi făcut vre-o ironie.
    Solutii exista si ele au fost sugerate de catre directorul Aquabis Ion Șandru, care a avertizat intr-un interviu că până nu se vor face șanțuri de gardă pentru apa de ploaie, Bistrița va fi tot timpul inundată după câte o ploaie mai puternică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: