13.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Autor a trei furturi, reținut pentru 24 de ore

Polițiștii au identificat ieri autorul a trei furturi. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul de peste 13.000 lei a fost recuperat integral.

 

În 27 decembrie 2017, dintr-un taximetru din Arcalia a fost furat un telefon. Valoarea acestuia se ridica la 1.200 de lei. Furtul a fost raportat la poliție și au început cercetările.

Abia ieri s-a reușit identificarea făptașului.

Polițiștii au mai descoperit însă ceva. Hoțul telefonului este și autorul altor două furturi.

În perioada 24 ianuarie – 27 martie a.c., bărbatul ar fi sustras bunuri, din curtea a două imobile, situate pe raza localităților Crainimăt, respectiv Chintelnic, în valoare totală de aproximativ 12.500 de lei

Astfel, prejudiciul total cauzat de tânărul de 22 de ani se ridică la 13.700 lei. Polițiștii au reușit recuperarea integrală a acestuia.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală au dispus măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Judecătoriei Beclean cu propunerea de arestare preventivă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.