19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Scapă de brazii de Crăciun! Campanie de colectare a acestora:

Dacă nu ați adunat încă bradul, e momentul s-o faceți. ADI Deșeuri anunță o campanie, în colaborare cu Supercom, de adunare a acestora. CÂND îi puteți scoate ”la gunoi”:

Sărbătorile de iarnă au luat sfârșit. Cei care încă mai aveți brazii de Crăciun, zilele acestea puteți scăpa de ei. Se organizează o campanie de colectare a acestora.

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu operatorul de salubritate Supercom SA organizează campanie gratuită de colectare a brazilor de Crăciun!

În perioada 11 – 22 ianuarie, la nivelul întregului județ Bistrița-Năsăud, se vor colecta brazii de Crăciun. Locuitorii din zonele de case pot scoate brazii în fața porții, iar locuitorii din zonele de blocuri pot duce brazii la platformele de colectare cu containere semi-îngropate aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe.

Poți contribui și tu la provocarea lansată de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA de a avea un județ mai curat prin depunerea brazilor de Crăciun pe platformele de colectare cu containere semi-îngropate sau prin scoaterea lor în fața porților.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!” au transmis reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: