5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Scapă de brazii de Crăciun! Campanie de colectare a acestora:

Dacă nu ați adunat încă bradul, e momentul s-o faceți. ADI Deșeuri anunță o campanie, în colaborare cu Supercom, de adunare a acestora. CÂND îi puteți scoate ”la gunoi”:

Sărbătorile de iarnă au luat sfârșit. Cei care încă mai aveți brazii de Crăciun, zilele acestea puteți scăpa de ei. Se organizează o campanie de colectare a acestora.

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud împreună cu operatorul de salubritate Supercom SA organizează campanie gratuită de colectare a brazilor de Crăciun!

În perioada 11 – 22 ianuarie, la nivelul întregului județ Bistrița-Năsăud, se vor colecta brazii de Crăciun. Locuitorii din zonele de case pot scoate brazii în fața porții, iar locuitorii din zonele de blocuri pot duce brazii la platformele de colectare cu containere semi-îngropate aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe.

Poți contribui și tu la provocarea lansată de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA de a avea un județ mai curat prin depunerea brazilor de Crăciun pe platformele de colectare cu containere semi-îngropate sau prin scoaterea lor în fața porților.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!” au transmis reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: