11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Cele mai populare jocuri de gambling la nivel global

Piața globală a jocurilor de cazinou și gambling a fost evaluată la peste 150 miliarde de dolari, o industrie controversată, dar pe care nu o putem ignora. Această evaluare include veniturile din toate tipurile de jocuri, nu doar din jocurile de cazinou. Însă oare ce jocuri sunt cele mai populare și asigură unele dintre cele mai mari venituri? Și cum de au ajuns în pozițiile fruntașe? Doar două întrebări și curiozități despre această industrie la care încercăm să vă răspundem în acest articol.

În această industrie, în funcție de numărul persoanele pe care le întrebi despre jocurile preferate sau despre cele mai populare, veți primi la fel de multe răspunsuri. Și totuși, anumite jocuri sunt iubite universal aproape peste tot la fel.

Mai jos sunt șapte dintre cele mai populare jocuri, la care veți găsi câteva informații despre fiecare dintre ele, astfel încât să puteți înțelege ce le face favorite în rândul jucătorilor.

Sloturile

Sloturile asigură până la 80% din totalul de venituri pentru un cazinou, aici intrând toate jocurile de tip slot, dar și video poker și video blackjack etc. Cu toate că sloturile nu au un RTP favorabil jucătorilor, acestea au ajuns să fie în topul preferințelor celor ce accesează un cazinou, indiferent de mediul său.

Conform unor statistici, sloturile și sumele pariate au înregistrat creșteri de 10% sau 15% de la un an la altul, în ultimii 5 ani. Se preconizează că mai bine de 50% dintre vizitatorii unui cazinou stradal joacă la sloturi. În cadrul cazinourilor online, procentul celor ce joacă la sloturi e mult mai mare.

Chiar și cei mai pasionați și experimentați jucători de gambling bagă ocazional bani la sloturi.

Blackjack

Blackjack-ul este de departe jocul de masă favorit din cazinouri, cu de până la trei ori mai mulți jucători față de ruletă sau poker. Nu ar trebui să ne surprindă aceasată statistică. În primul rând, blackjack-ul este ușor de jucat și familiar aproape tuturor. Mulți dintre jucători au învățat de la părinți sau cei apropiați, iar strategiile se transmit de la o generație la alta.

De asemenea, blackjack-ul oferă cele mai bune cote și șanse de reușită. Dacă stăpâniți strategia de bază, puteți aduce avantajul casei la mai puțin de 1%. Cele mai bune jocuri oferă un avantaj al casei de aproximativ 0,3%. Blackjack-ul are, de asemenea, reputația de a fi un joc în care un jucător priceput poate juca cu un avantaj împotriva casei. Această reputație este meritată, dar poate exagerată. Să nu uităm că totul ține de hazard.

Jocul cu o strategie de bază perfectă nu vă va oferi un avantaj în majoritatea jocurilor de blackjack, dar cu puțină practică, puteți obține un avantaj numărând cărțile.

Iar popularitatea acestui joc a crescut tot mai mult odată cu apariția jocului de blackjack online, fiind astfel accesibil tuturor celor ce doresc să-și încerce norocul din confortul propriului lor cămin.

Există mai multe variante de blackjack: Blackjack Switch; Blackjack tradițional sau Spanish 21. În online, există și varianta de blackjack cu dealer live.

Poker

Jocul de poker este al doilea cel mai popular joc de masă după blackjack. Poate ne surprinde acest lucru pentru că în țara noastră, pokerul a avut mai multă expunere, însă la nivel global sunt mai mulți jucători de blackjack. Pokerul este un joc în care abilitățile voastre vă pot oferi un avantaj față de ceilalți jucători. Este, de asemenea, un egalizator grozav.

Majoritatea celor interesați de poker sunt interesați și de istoria acestuia care poate merge până la jocul francez poque. Însă mai știm că pokerul a fost popular în Statele Unite încă din 1820, făcând acest joc să fie mai vechi decât Războiul Civil.

În prezent, cea mai populară variantă de poker este Texas Holdem. În Statele Unite, jocul de poker este interzis în mai multe state, iar variana de online este legalizată în doar 17 state. Cu toate acestea, americanii continuă să practice acest joc de masă.

Pokerul a câștigat în popularitate și prin prisma variantelor de online, iar cazinourile digitale investesc tot mai mult în diversificarea experiențelor, punând la dispoziția jucătorilor inclusiv variante cu dealer live. Iar viitorul pokerului online este luminos, în special dacă ținem cont de noile tehnologii care încep să cucerească această industrie.

Ruleta

Ruleta este un joc de masă popular întâlnit în majoritatea cazinourilor. Jocul implică o roată care se învârte, o bilă care e aruncată în sensul invers rotației roții și sloturi individuale cu numere care variază de la 1 la 36. Sloturile au, de asemenea, culori alternante de roșu și negru.

Pentru a juca jocul, cei interesați trebuie să parieze pe un anumit număr sau pe o anumită culoare (sau pe ambele) înainte ca roata să fie rotită și bila să cadă într-un slot. Dacă mingea aterizează într-un slot care corespunde culorii sau numărului pariat, atunci mână e câștigătoare.

La fel ca blackjack-ul, ruleta are mai multe versiuni populare diferite, care includ: Ruleta americană; Ruleta europeană; Ruletă cu mai multe roți; Ruleta rapidă etc.

Toate variantele de ruleta implică roata care se învârte și sloturi numerotate care alternează în culori. Cu toate acestea, principala diferență este în regulile și ritmul de joc.

Ruleta a ajuns populară prin simplitatea jocului. Pe măsură ce veți juca, cu siguranță vă veți dezvolta propriile strategii de joc. Pe lângă noroc, există și o statistică ce vă poate influența performanța de joc.

Bingo

Bingo și biletele de loterie sunt singurele jocuri de cazinou populare din această listă care sunt preferate de femei. A fost o vreme când și sloturile erau preferate mai mult de femei, doar că balanța a înclinat tot mai mult în favoarea bărbaților, în ultimii ani.

Jocul de Bingo este „soft” și un joc de societate. Este ieftin, distractiv și atât de acceptat social încât până și bisericile oferă jocuri de bingo. Bingo pe internet a crescut și în popularitate în ultimul deceniu. În Australia, Brazilia, Canada, Regatul Unit și Statele Unite, bingo a ajuns să genereze venituri importante, însă nu se compară cu cei peste 70 de miliarde de dolari generați de saloanele clasice de bingo.

Indiferent de jocul practicat, este important să jucați responsabil și cumpătat. Unele jocuri sunt mai atractive ca altele, sunt jocuri mai populare, iar faima nu vine prin prisma câștigurilor, ci prin distracția oferită și emoția trăită de jucător.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: