8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Sărbătorile de iarnă, altfel: Sute de controale, amenzi de sute de mii de lei, infractori prinși, marfă și produse alimentare confiscate

Perioada sărbătorilor de iarnă a fost una plină pentru echipajele de intervenție. De asemenea, și reprezentanții DSVSA și OPC au făcut controale. CUM s-au văzut sărbătorile prin ”ochii lor”:

În perioada sărbătorilor de iarnă, salvatorii și oamenii legii au stat „în gardă”. Comisarii protecției Consumatorului și cei din cadrul Direcției Sanitar Veterinare au intensificat și ei controalele.

Conform bilanțului, în perioada sărbătorilor de iarnă:

  • pompierii au aplicat 228 de sancțiuni – găsind obiective fără autorizație la incendiu
  • jandarmii au prins trei infractori și au confiscat peste 30.000 de produse pirotehnice
  • polițiștii au depistat 116 infracțiuni (mai mult de jumătate comise contra persoanbelor) – din care 17 infracțiuni au fost constatate în flagrant. De asemenea, au reținut 68 de permise
  • Direcția Sanitar Veterinară a retras 170 kg de produse, aplicând amenzi de peste 156.000 de lei
  • Protecția Consumatorului BN a făcut 182 de controale, aplicând 123 de amenzi în valoare de aproape un milion de lei

Astfel de acțiuni sunt o normalitate în perioada sărbătorilor de iarnă” a subliniat  Constantin Florea, șeful ISU BN, care a prezentat bilanțul.

Întregul bilanț poate fi consultat aici:

Interventii salvatori si oameni i legii

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.