7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTBAL: Gloria Bistrița, tot mai aproape de baraj! Victorie chinuită cu Lotus Băile Felix

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a disputat o nouă partidă în cadrul Play-Off-ului Ligii 3 din seria X. Meciul a început la ora 17:00, iar bistrițenii și-au atribuit victoria și încă trei puncte.

Meciul a contat pentru cea de-a cincea etapă din Play-Off, iar bistrițenii au întâlnit echipa ce ocupă ultimul loc în clasament, Lotus Băile Felix, care au la activ trei înfrângeri, un egal și o victorie.

Bistrițenii se află pe locul al doilea, iar dacă se mențin și ocupă a doua sau prima poziție, vor accede la barajul din Liga 2. Golul victoriei a fost marcat de Franck Yameogo în minutul 50.
Chiar dacă partida părea una facilă pentru bistrițeni, niciuna dintre echipe nu a arătat foarte bine, mai ales că pretențiile sunt mari de la fotbaliștii Gloriei care vor să facă o impresie bună la baraj și, de ce nu, să promoveze. Bistrițenii au dominat de la un capăt la altul, însă nu au reușit să bage mingea în ațe mai mult decât minimul pentru victorie.
Au jucat de la Gloria 2018: Bodea, Georgescu, Copaci, I. Rus, Fridrich, Țica, Manolache, Adam, Stoica, Gondiu, Yameogo. Au mai intrat: Trifan, Stoianof, V. Bogdan, Davordzie, Luca; Antrenor: Adrian Falub.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: