15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTBAL: Gloria Bistrița, tot mai aproape de baraj! Victorie chinuită cu Lotus Băile Felix

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a disputat o nouă partidă în cadrul Play-Off-ului Ligii 3 din seria X. Meciul a început la ora 17:00, iar bistrițenii și-au atribuit victoria și încă trei puncte.

Meciul a contat pentru cea de-a cincea etapă din Play-Off, iar bistrițenii au întâlnit echipa ce ocupă ultimul loc în clasament, Lotus Băile Felix, care au la activ trei înfrângeri, un egal și o victorie.

Bistrițenii se află pe locul al doilea, iar dacă se mențin și ocupă a doua sau prima poziție, vor accede la barajul din Liga 2. Golul victoriei a fost marcat de Franck Yameogo în minutul 50.
Chiar dacă partida părea una facilă pentru bistrițeni, niciuna dintre echipe nu a arătat foarte bine, mai ales că pretențiile sunt mari de la fotbaliștii Gloriei care vor să facă o impresie bună la baraj și, de ce nu, să promoveze. Bistrițenii au dominat de la un capăt la altul, însă nu au reușit să bage mingea în ațe mai mult decât minimul pentru victorie.
Au jucat de la Gloria 2018: Bodea, Georgescu, Copaci, I. Rus, Fridrich, Țica, Manolache, Adam, Stoica, Gondiu, Yameogo. Au mai intrat: Trifan, Stoianof, V. Bogdan, Davordzie, Luca; Antrenor: Adrian Falub.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.