14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO Casă din Spermezeu, cuprinsă de flăcări noaptea trecută

Noaptea trecută, o casă din Spermezeu a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore, însă au reușit să protejeze zona locuibilă.

Incendiul a izbucnit după miezul nopții, la o casă din localitatea Spermezeu. Din fericire nu a fost nimeni rănit. În momentul izbucnirii incendiului nu se afla nicio persoană în casă.

„Incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului, pe o suprafață de circa 150 mp. După aproximativ 3 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Zona locuibilă a fost protejată în cea mai mare proporție”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurt-circuit electric la un electrocasnic lăsat sub tensiune.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: