11.9 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

De ziua lor, copiii sunt așteptați la Mărișelu, la o competiție de pescuit sportiv

Dacă aveți copii pasionați de pescuit, faceți-le cadou, de ziua lor, o competiție de pescuit sportiv. În 1 iunie, copiii sunt așteptați la Mărișelu pentru distracție – în primul rând. Dar vor primi și premii.

Se apropie Ziua Copilului, iar diferite asociații vă oferă opțiuni de a-i sărbători pe cei mici într-un mod diferit.

Asociația Pescuit Sportiv Beclean lansează provocarea unei competiții de pescuit sportiv, la Mărișelu.

Asociatia Pescuit Sportiv Beclean (APS Beclean) invită copiii cu vârsta cuprinsă între 5 si 14 ani la un concurs de pescuit sportiv și socializare în natură pe malul apei. Vă propunem să renunțați la gadget-uri și alte accesorii pentru câteva ore. Și să îmbrățișați acest sport, fie ca o modalitate de a va recrea și încărca bateriile, fie ca și spirit competițional.

Concursul va avea loc în 01.06.2023 (Ziua internațională a copilului) pe Lac Mărișelu. Accesul este liber pentru toți copiii. Aceștia vor fi însoțiți de părinți sau un adult.

Sunt 40 de locuri disponibile. 

PROGRAM:

  • Ora adunare pe baltă – 09:00 (servire mic dejun și scurtă introducere în pescuitul la crap în sistem C & R (catch & release – prinde și eliberează), respectiv o prezentare a echipamentului și regulilor de pescuit.
  • Tragerea la sorti a standurilor – ora 10:00
  • Începere concurs – ora 10:30
  • Final concurs – ora 16:00
  • Premierea și masa festivă – orele 16:30 (cupe, medalii, diplome, cadouri sponsori )

Se poate pescui cu maxim două lansete de orice tip și cu orice momeală. Copiii care nu au echipament, dar doresc să participe, vor primi din partea noastră lansete și echipament necesar, în limita posibilităților.

Se punctează toți peștii prinși!

Rugăm participanții care vor avea propriile echipamente să folosească o linie principală de minim 0.23, și să ne contacteze înainte pentru stabilirea tuturor detaliilor tehnice”, au transmis organizatorii evenimentului.

Astfel, dacă vreți să vă duceți copiii la acest eveniment și să îi înscrieți în competiție, luați legătura cu unul dintre:

  • Pop Emanuel 0738467864
  • Botean Florin 0740786383
  • Borodi Ioan 0757604797

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...