11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

De ziua lor, copiii sunt așteptați la Mărișelu, la o competiție de pescuit sportiv

Dacă aveți copii pasionați de pescuit, faceți-le cadou, de ziua lor, o competiție de pescuit sportiv. În 1 iunie, copiii sunt așteptați la Mărișelu pentru distracție – în primul rând. Dar vor primi și premii.

Se apropie Ziua Copilului, iar diferite asociații vă oferă opțiuni de a-i sărbători pe cei mici într-un mod diferit.

Asociația Pescuit Sportiv Beclean lansează provocarea unei competiții de pescuit sportiv, la Mărișelu.

Asociatia Pescuit Sportiv Beclean (APS Beclean) invită copiii cu vârsta cuprinsă între 5 si 14 ani la un concurs de pescuit sportiv și socializare în natură pe malul apei. Vă propunem să renunțați la gadget-uri și alte accesorii pentru câteva ore. Și să îmbrățișați acest sport, fie ca o modalitate de a va recrea și încărca bateriile, fie ca și spirit competițional.

Concursul va avea loc în 01.06.2023 (Ziua internațională a copilului) pe Lac Mărișelu. Accesul este liber pentru toți copiii. Aceștia vor fi însoțiți de părinți sau un adult.

Sunt 40 de locuri disponibile. 

PROGRAM:

  • Ora adunare pe baltă – 09:00 (servire mic dejun și scurtă introducere în pescuitul la crap în sistem C & R (catch & release – prinde și eliberează), respectiv o prezentare a echipamentului și regulilor de pescuit.
  • Tragerea la sorti a standurilor – ora 10:00
  • Începere concurs – ora 10:30
  • Final concurs – ora 16:00
  • Premierea și masa festivă – orele 16:30 (cupe, medalii, diplome, cadouri sponsori )

Se poate pescui cu maxim două lansete de orice tip și cu orice momeală. Copiii care nu au echipament, dar doresc să participe, vor primi din partea noastră lansete și echipament necesar, în limita posibilităților.

Se punctează toți peștii prinși!

Rugăm participanții care vor avea propriile echipamente să folosească o linie principală de minim 0.23, și să ne contacteze înainte pentru stabilirea tuturor detaliilor tehnice”, au transmis organizatorii evenimentului.

Astfel, dacă vreți să vă duceți copiii la acest eveniment și să îi înscrieți în competiție, luați legătura cu unul dintre:

  • Pop Emanuel 0738467864
  • Botean Florin 0740786383
  • Borodi Ioan 0757604797

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?