21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

De necrezut! Rușine mare în Cupa României: Gloria a fost eliminată acasă, în semifinală, de nou-promovata CSM Tîrgu-Jiu!

Echipa Bistriței de handbal feminin din Liga Florilor MOL, ocupanta locului 3, a ratat o ocazie unică: disputarea finalei cu Cupa României pe masă în fața propriilor suporteri, după ce a pierdut cu “Cenușăreasa” competiției, CSM Tîrgu-Jiu.

CSM Tîrgu-Jiu este o echipă de handbal nou promovată în Liga Florilor MOL, fără palmares și greu ținută pe prima scenă de handbal din România. În primul meci, dintre CSM București și Dunărea Brăila nu a prezentat surprize; CSM-ul a învins categoric. În cel de-al doilea meci, însă, oltencele de la Tîrgu-Jiu au făcut surpriza Cupei României.

Bistrița a luat bătaie acasă, în fața propriului public, de noua, dar ambițioasa echipă din sud. Autoritățile județene au investit considerabil în organizarea acestui turneu handbalistic, iar toate sforile păreau că se trag pentru o finală CSM București – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Oltencele au fost determinate, cu un joc frumos, pregătit atent de antrenorul Andreieș. Paradoxal, Gloria a învins la 21 de goluri echipa de pe Jiu acum o săptămână, în campionat. Lucrurile s-au schimbat radical. Fetele din Oltenia s-au descurcat de minune, iar Bistrița, care era favorită în meci, a ieșit șifonată din schemă. Va juca finala mică, contra Dunării Brăila, duminică, 21 mai, de la ora 15:00.

Tîrgu-Jiu a înscris 29 de goluri, Bistrița 27. La pauză, scorul era egal, 15-15.

foto: Adrian Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...