16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Zilele comunei Căianu Mic, în 4 și 5 iunie: Concerte de muzică folclorică și ușoară, spectacole pentru copii și foc de artificii

Mare sărbătoare, în 4 și 5 iunie la Căianu Mic! Comuna își celebrează zilele cu spectacole de muzică folclorică, recitaluri de muzică pop-dance și hip-hop, dar și întreceri sportive. În final, un spectaculos foc de artificii, anunță primarul Paul Știr.

Zilele comunei Căianu Mic încep duminică, 4 iunie, cu o serie de competiții sportive și demonstrații de Taekwondo.

Parcul central din Căianu Mic va fi animat de balerinele de la Școala de Balet Ovidiu Danci, dar și de jocuri distractive pentru cei mici. Invitați să susțină recitaluri de muzică ușoară sunt DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya.

În a doua zi de sărbătoare, luni, 5 iunie, de Rusalii – în Căianu Mic se va derula – conform tradiției – străvechiul obicei agrar Înstruțatul Boului.

Vor fi premiate familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Spectacolul de muzică folclorică începe la ora 16.00 și cuprinde recitalurile tinerilor de la Școala Populară de Arte Bistrița și de la Clubul Elevilor Beclean.

Au fost invitați, totodată, și soliștii Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

Programul complet – mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.