12 C
Bistrița
joi, mai 16, 2024

FII REPORTER: Nimeni nu vrea să ajute câinele cu lanțul încarnat la gât din Unirea

Pe adresa redacției a sosit un mesaj de la o iubitoare de animale. Aceasta a văzut un câine, în Unirea. Acesta nu ar avea stăpân și umblă cu un lanț încarnat în gât. Ar fi încercat să-l prindă, dar nu poate…

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Acest câine se afla în Unirea, din luna februarie. Are un lanț încarnat la gât, nu are stăpân, trăiește din mila vecinilor.

Am luat legătura în nenumărate rânduri cu poliția locală și nimeni nu vine să îl ajute!  Medicii veterinari, din ce am înțeles, nu pot să îi facă nimic pentru că nu au pușcă să îl adoarmă. Dacă nu îl ajută cineva, o să moară. Noi am încercat să îi dăm lanțul jos, dar nu reușim, pentru că nu stă!”, a scris bistrițeanca.

Cei care doresc să îl ajute și cred că pot, îl găsesc în Unirea, strada Smaranda Brăescu. Peste zi mai pleacă din zonă, însă seara merge acolo și doarme.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Dacă nu are stapan, oare ce face primaria??? Nu mai este valabila legea cu stangerea câinilor de pe strada de către primarii…pana nu demult ceva director din primarie se lauda prin ziare ca în anul 2022 au strâns peste 1000 de caini de pe străzi!!! Primaria e în vacanta de vara???

  2. Sunați va rog , ți se rupe sufletul. Este un biet suflet nevinovat.
    Domnul director de la primărie Tetcu ce face?
    Nu ma si mira sa minta iarăși poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.