20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FII REPORTER: Nimeni nu vrea să ajute câinele cu lanțul încarnat la gât din Unirea

Pe adresa redacției a sosit un mesaj de la o iubitoare de animale. Aceasta a văzut un câine, în Unirea. Acesta nu ar avea stăpân și umblă cu un lanț încarnat în gât. Ar fi încercat să-l prindă, dar nu poate…

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Acest câine se afla în Unirea, din luna februarie. Are un lanț încarnat la gât, nu are stăpân, trăiește din mila vecinilor.

Am luat legătura în nenumărate rânduri cu poliția locală și nimeni nu vine să îl ajute!  Medicii veterinari, din ce am înțeles, nu pot să îi facă nimic pentru că nu au pușcă să îl adoarmă. Dacă nu îl ajută cineva, o să moară. Noi am încercat să îi dăm lanțul jos, dar nu reușim, pentru că nu stă!”, a scris bistrițeanca.

Cei care doresc să îl ajute și cred că pot, îl găsesc în Unirea, strada Smaranda Brăescu. Peste zi mai pleacă din zonă, însă seara merge acolo și doarme.

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Dacă nu are stapan, oare ce face primaria??? Nu mai este valabila legea cu stangerea câinilor de pe strada de către primarii…pana nu demult ceva director din primarie se lauda prin ziare ca în anul 2022 au strâns peste 1000 de caini de pe străzi!!! Primaria e în vacanta de vara???

  2. Sunați va rog , ți se rupe sufletul. Este un biet suflet nevinovat.
    Domnul director de la primărie Tetcu ce face?
    Nu ma si mira sa minta iarăși poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.