21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

BISTRIȚA: Se apropie Târgul de Crăciun! Când se aprind luminițele în centrul orașului

„Se apropie magia Crăciunului!” a anunțat primarul Ioan Turc pe pagina sa de socializare. Acesta a anunțat când se vor aprinde luminițele de Crăciun și când se deschide Târgul de Crăciun.

Consiliul Județean a anunțat deja că iluminatul festiv în fața Palatului Administrativ se pornește în 25 noiembrie. Tot atunci, bistrițenii se vor putea bucura și de un concert susținut de Gașca Zurli.

Sâmbăta viitoare, Gașca Zurli va aprinde luminițele de Crăciun din fața Consiliului Județean

Nici Primăria Bistrița nu se lasă mai prejos, programând debutul festivităților de iarnă pentru seara de 30 noiembrie.

Magicianul Robert Tudor și îndrăgita solistă Kamelia Melnic au fost invitați să contribuie la buna dispoziție a bistrițenilor.

Tot în 30 noiembrie se inaugurează în centrul orașului și Târgul de Crăciun.

Evenimentul va cuprinde inclusiv animații pentru copii, de care se vor ocupa actorii trupei de teatru „Alexandru Misiuga” de la Palatul Culturii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...