16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Compania bistrițeană DIMEX 2000 luptă pentru construirea centurii metropolitane Cluj

Compania bistrițeană Dimex 2000 și-a depus oferta – într-o asociere cu alte patru firme – pentru realizarea centurii metropolitane a Clujului, a anunțat primarul Emil Boc.

O veste bună pentru centura metropolitană a Clujului: Avem un ofertant la licitația pentru realizarea centurii. Urmează perioada de evaluare, maxim 90 zile lucrătoare”, a anunțat primarul Clujului Emil Boc.

Acesta a explicat pe pagina sa de socializare că astăzi s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor pentru realizarea Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul 2.
Proiectul are o valoare de licitație de 3.525.487.694,39 lei fără TVA.
A fost depusă o ofertă din partea Asocierii CON-A OPERATIONS, DIMEX 2000, HYDROSTROY AD, CONCELEX și Automagistral-Pivden.
Precizez faptul că licitația pentru primul tronson al centurii metropolitane a fost adjudecată”, a mai spus Emil Boc.
Foto @ Emil Boc Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...