12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO: O mașină de poliție din Beclean, surprinsă într-o postură nepotrivită

Maşina Poliţiei a fost surprinsă la Beclean, ziua în amiaza mare – în toiul unei „misiuni” ce nu şi-ar găsi locul, în mod obişnuit, în fişa postului: civilul care o conducea încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean – scriu cei de la Tajurn.ro.

Într-o înregistrare video trimisă redacţiei Tajurn de un participant la trafic, pe strada Codrului, drumul de peste linie, din zona târgului de animale al oraşului se observă cum un bărbat îmbrăcat civil, aflat în spatele maşinii de serviciu a instituţiei poliţieneşti cu portbagajul deschis şi fără să aibă vreo persoană înăuntru – era implicat într-o „misiune” care nu şi-ar găsi locul în fişa postului.

Șoferul încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean, pe marginea a două butoaie, cel mai probabil încărcate cu zer – precizează jurnaliștii care atrag atenția, în final, asupra unei chestiuni de principiu: cum este posibil aşa ceva pe banii contribuabililor…!?

Se pare că mașina de serviciu surprinsă de participantul la trafic aparține Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean Bistrița-Năsăud. Surse Bistrițeanul.ro au precizat faptul că incidentul a dus la o anchetă internă, polițistul care a folosit autospeciala de poliție pentru a transporta zer fiind luat la întrebări de superiori, într-o anchetă începută chiar ieri, 15 aprilie.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KllVsUbVLys” /]

Foto / Video: Tajurn.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.