20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO: O mașină de poliție din Beclean, surprinsă într-o postură nepotrivită

Maşina Poliţiei a fost surprinsă la Beclean, ziua în amiaza mare – în toiul unei „misiuni” ce nu şi-ar găsi locul, în mod obişnuit, în fişa postului: civilul care o conducea încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean – scriu cei de la Tajurn.ro.

Într-o înregistrare video trimisă redacţiei Tajurn de un participant la trafic, pe strada Codrului, drumul de peste linie, din zona târgului de animale al oraşului se observă cum un bărbat îmbrăcat civil, aflat în spatele maşinii de serviciu a instituţiei poliţieneşti cu portbagajul deschis şi fără să aibă vreo persoană înăuntru – era implicat într-o „misiune” care nu şi-ar găsi locul în fişa postului.

Șoferul încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean, pe marginea a două butoaie, cel mai probabil încărcate cu zer – precizează jurnaliștii care atrag atenția, în final, asupra unei chestiuni de principiu: cum este posibil aşa ceva pe banii contribuabililor…!?

Se pare că mașina de serviciu surprinsă de participantul la trafic aparține Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean Bistrița-Năsăud. Surse Bistrițeanul.ro au precizat faptul că incidentul a dus la o anchetă internă, polițistul care a folosit autospeciala de poliție pentru a transporta zer fiind luat la întrebări de superiori, într-o anchetă începută chiar ieri, 15 aprilie.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KllVsUbVLys” /]

Foto / Video: Tajurn.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: