-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

VIDEO: O mașină de poliție din Beclean, surprinsă într-o postură nepotrivită

Maşina Poliţiei a fost surprinsă la Beclean, ziua în amiaza mare – în toiul unei „misiuni” ce nu şi-ar găsi locul, în mod obişnuit, în fişa postului: civilul care o conducea încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean – scriu cei de la Tajurn.ro.

Într-o înregistrare video trimisă redacţiei Tajurn de un participant la trafic, pe strada Codrului, drumul de peste linie, din zona târgului de animale al oraşului se observă cum un bărbat îmbrăcat civil, aflat în spatele maşinii de serviciu a instituţiei poliţieneşti cu portbagajul deschis şi fără să aibă vreo persoană înăuntru – era implicat într-o „misiune” care nu şi-ar găsi locul în fişa postului.

Șoferul încărca, descărca, negocia, tranzacţiona la drumul mare, în faţa fabricii de lapte „Romfulda” din Beclean, pe marginea a două butoaie, cel mai probabil încărcate cu zer – precizează jurnaliștii care atrag atenția, în final, asupra unei chestiuni de principiu: cum este posibil aşa ceva pe banii contribuabililor…!?

Se pare că mașina de serviciu surprinsă de participantul la trafic aparține Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean Bistrița-Năsăud. Surse Bistrițeanul.ro au precizat faptul că incidentul a dus la o anchetă internă, polițistul care a folosit autospeciala de poliție pentru a transporta zer fiind luat la întrebări de superiori, într-o anchetă începută chiar ieri, 15 aprilie.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KllVsUbVLys” /]

Foto / Video: Tajurn.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...