21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Accident cu o victimă, în parcare la Kaufland

Două autoturisme s-au colizionat în parcarea Supermarketului Kaufland, în partea de sus a orașului. O femeie a ajuns la spital. Polițiștii fac cercetări.

Soția unui taximetrist a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. Aceasta a fost transportată de un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU Bistrița.

Femeia se afla în mașină cu soțul său, în parcarea din Kauflandul de sus. Taximetrul a fost colizionat lateral de o altă mașină.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate, vizibilitatea fiind redusă de un microbuz parcat chiar pe primul loc de parcare de pe rândul respectiv.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au început verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

UPDATE

Un bărbat de 45 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism într-o parcare din incinta unui supermarket din municipiu, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un taximetru. Acesta era condus de un bărbat de 59 de ani din Bistrița. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei de 56 de ani din taximetru. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă” a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Echipajul de Prim Ajutor a preluat o femeie de 57 de ani, fără mărci traumatice vizibile. Aceasta a fost transportată la UPu pentru investigații medicale suplimentare” a explicat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

 

 

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/accparcareKaufland-1.mp4″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: