13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO – Călăul fotografului din Odessa, bun de plată! Acesta îi va plăti victimei spitalizarea

Maxim Filioglo, îndividul din Republica Moldova care l-a împușcat pe fotograful de 31 de ani din Odessa, este bun de plată. Acesta va trebui să achite factura medicală eliberată de Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde a fost tratat Vadim Magolovenko.

 

Potrivit directorului Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany, cel care va achita factura medicală eliberată pentru tratamentul lui Vadim Magolovenko este tocmai călăul său, un cetățean din Republica Moldova, care, momentan se află în arestul poliției.

Acesta l-a împușcat pe fotograful din Odessa de 6 ori. Factura medicală se ridică la 4.047 de lei și include atât spitalizarea, cât și intervențiile chirurgicale.

„Cheltuielile au fost calculate și sunt în cuantum de 4.047 de lei, iar ele vor gi recuperate de la agresor, de la partea inculpată, prin constituirea spitalului ca și parte civilă în procesul care se va intenta împotriva lui”, a explicat Gabriel Lazany.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=QEHIbsxSW3o” /]

Maxim Filioglo este acuzat de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. Se pare că acesta are antecedente penale și în alte țări.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...