4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO – Călăul fotografului din Odessa, bun de plată! Acesta îi va plăti victimei spitalizarea

Maxim Filioglo, îndividul din Republica Moldova care l-a împușcat pe fotograful de 31 de ani din Odessa, este bun de plată. Acesta va trebui să achite factura medicală eliberată de Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde a fost tratat Vadim Magolovenko.

 

Potrivit directorului Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Gabriel Lazany, cel care va achita factura medicală eliberată pentru tratamentul lui Vadim Magolovenko este tocmai călăul său, un cetățean din Republica Moldova, care, momentan se află în arestul poliției.

Acesta l-a împușcat pe fotograful din Odessa de 6 ori. Factura medicală se ridică la 4.047 de lei și include atât spitalizarea, cât și intervențiile chirurgicale.

„Cheltuielile au fost calculate și sunt în cuantum de 4.047 de lei, iar ele vor gi recuperate de la agresor, de la partea inculpată, prin constituirea spitalului ca și parte civilă în procesul care se va intenta împotriva lui”, a explicat Gabriel Lazany.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=QEHIbsxSW3o” /]

Maxim Filioglo este acuzat de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată. Se pare că acesta are antecedente penale și în alte țări.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...