-11.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

De unde ar proveni cei 12.000 de euro care ar fi fost furați de angajații spitalului

Vadim Malogolovenko a depus o plângere penală împotriva angajaților Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pe care îi acuză de furt. Basarabeanul susține că i s-ar fi furat o sumă mare de bani, chiar când a ajuns în unitatea de primiri urgențe a spitalului. De unde ar proveni banii furați:

Ieri, trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost luați pe sus, chiar de la locul de muncă, fiind acuzați că au furat un pacient, care a ajuns, în stare gravă în UPU în data de 14 aprilie, dimineața. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Este vorba despre Vadim Malogolovenko, fotograful de 31 de ani cu dublă cetățenie moldovenească și ucraineană. Acesta a depus o plângere la poliție în acest sens, susținând că avea asupra sa 12.000 de euro când a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, bani care ulterior nu i-a mai primit înapoi.

Suspecți de furtul banilor sunt o femeie de serviciu, un brancardier și o angajată de la registratură. Cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore. Mai multe detalii puteți afla AICI.

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este: de unde avea fotograful, care se afla în tranzit prin țara noastră, atâția bani la el? Acesta ar fi spus că are banii de la firma de construcții pe care o deține în Odessa.

Potrivit acestuia, deține în Odessa o firmă de construcții, de care s-ar ocupa și soția sa. Aceea ar fi fost sursa principală de venit a familiei. Fotografia ar fi mai mult un hobby pentru ucraineanul împușcat de 6 ori în localitatea Cepari.

Surse din anchetă spun că și în autoturismul cu care circula Vadim Malogolovenko și călăul său s-ar fi găsit o sumă importantă de bani. Vadim Malogolovenko a fost găsit de un agricultor pe un câmp, plin de sânge, fără niciun rucsac sau bagaj asupra sa.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...