12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Oferă recompensă pentru cei care îl ajută să-şi găsească ATV-ul furat!

Un bistrițean încearcă să-şi recupereze ATV-ul furat cu ajutorul prietenilor de pe Facebook. Spune că oferă recompensă celor care îi dau indicii.

Alin Banciu s-a trezit în dimineața zilei de 16 mai fără ATV. După ce a mers la Poliție să depună plângere, acesta a dat şi un anunț pe Facebook în încercarea de a prinde mai repede hoții.

„Ofer recompensă pentru orice detaliu care poate duce la prinderea hoților.

În noaptea de 15 spre 16.05.2018 în jurul orei 03:00 de pe raza municipiului Bistrița s-a furat acest atv BRP Can-am model Outlander an 2017, de către trei persoane.

Vă rog share în a prinde infractorii. Rog seriozitate”, scrie bistrițeanul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, a confirmat furtul şi a declarat pentru Bistrițeanul.ro că polițiştii fac cercetări.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.