12.3 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Trei bătrânei, o căruță și 700 kg de fân le-au dat de lucru polițiștilor

Polițiștii au de intervenit zilnic la fel de fel de evenimente. Ieri, polițiștii au avut o zi… ca la țară: cu 700 kg de fân și o căruță. Au scos-o cu bine la capăt…

Un bunic din Salva a ieșit ieri la plimbare prin sat… cu căruța. La un moment dat a vrut să vireze stânga, însă nu s-a asigurat.

În acel moment, un șofer ce putea să-i fie nepot a acroșat căruța. Bunicul a fost rănit.

„La data de 5 iunie a.c., pe DN17D, în Salva, un bărbat de 74 ani din localitate, care circula cu un atelaj hipo, a virat la stânga fără să se asigure, moment în care a fost acroșat de o autoutilitară, condusă de un tânăr de 21 de ani din județul Cluj. În urma accidentului, bărbatul de 74 de ani a fost rănit ușor. Atât el, cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, explică reprezentanții IPJ BN.

Și în cazul cu fânul au fost implicați doi bunici…

Ieri, un bunic de 75 de ani din Dumitra și-a găsit terenul din Tărpiu… gol! A sunat polițiștii și i-a anunțat că în noaptea ce tocmai trecuse, cineva i-a furat fânul.

Au început cercetările și în scurt timp s-au găsit și hoții.

La data de 5 iunie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 75 ani din Dumitra despre faptul că în noaptea de 4/5 iunie a.c., i-au fost sustrași doi baloți din fân, de aproximativ 700 de kg, în valoare de circa 500 lei, de pe un teren ce îl deține aflat pe raza localități Tărpiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat doi bărbați de 69 ani, respectiv 41 de ani, ambii din Tărpiu, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: