7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Nina Rus, într-un concurs culinar, în Serbia! Ingredientul secret pe care se bazează pentru victorie

În fața chef-ului Nina Rus stă o provocare: gătitul în Serbia, la concursul „Vojvodina Cup”. Pe lângă cele trei probe în care va găti, are și o probă – prezentare, unde a dus, de acasă, bunătăți tradiționale. Speră să câștige, bazându-se pe un „ingredient” special.

Bistrițeanca Nina Rus a cucerit inimile românilor, încă din cadrul show-ului „Chefi la cuțite”. Apoi, a cucerit românii și lumea întreagă cu preparatele sale inedite. De azi, până luni, încearcă să cucerească și inimile celor din Serbia.

Chef-ul din Romuli reprezintă România la „Vojvodina Cup”, în Novi Sad. Din echipa României mai fac parte chefii Clyde Nemeș, Liliana Homocea și Mihaela Ulman.

„Voi avea de gătit un preparat tradițional din zona Vojvodina. O altă probă va fi gătirea unui preparat modern din zona Vojvodina. Și nu scap nici de desert, tot specific zonei Vojvodina”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.

O altă „probă” va fi expoziția de patiserie. Pentru aceasta, romuleanca a dus de acasă, multe feluri de pâine și patiserie tradițională. Celelalte trei probe sunt însă o provocare. Am emoții foarte mari! Dar mă bazez pe gustul meu. Acesta este ingredientul secret cu care vreau să câștig. Mă bazez foarte tare pe gustul meu!”, a concluzionat Chef Nina Rus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: