18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Nina Rus, într-un concurs culinar, în Serbia! Ingredientul secret pe care se bazează pentru victorie

În fața chef-ului Nina Rus stă o provocare: gătitul în Serbia, la concursul „Vojvodina Cup”. Pe lângă cele trei probe în care va găti, are și o probă – prezentare, unde a dus, de acasă, bunătăți tradiționale. Speră să câștige, bazându-se pe un „ingredient” special.

Bistrițeanca Nina Rus a cucerit inimile românilor, încă din cadrul show-ului „Chefi la cuțite”. Apoi, a cucerit românii și lumea întreagă cu preparatele sale inedite. De azi, până luni, încearcă să cucerească și inimile celor din Serbia.

Chef-ul din Romuli reprezintă România la „Vojvodina Cup”, în Novi Sad. Din echipa României mai fac parte chefii Clyde Nemeș, Liliana Homocea și Mihaela Ulman.

„Voi avea de gătit un preparat tradițional din zona Vojvodina. O altă probă va fi gătirea unui preparat modern din zona Vojvodina. Și nu scap nici de desert, tot specific zonei Vojvodina”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.

O altă „probă” va fi expoziția de patiserie. Pentru aceasta, romuleanca a dus de acasă, multe feluri de pâine și patiserie tradițională. Celelalte trei probe sunt însă o provocare. Am emoții foarte mari! Dar mă bazez pe gustul meu. Acesta este ingredientul secret cu care vreau să câștig. Mă bazez foarte tare pe gustul meu!”, a concluzionat Chef Nina Rus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!