19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

A venit toamna, cu reduceri de prețuri și cu Happy Day la Casa Ema!

Cri, cri, cri… toamna e Happy! Mai ales astăzi, și mai ales la Casa Ema, pentru că aici ți s-au pregătit câteva surprize, reduceri de preț semnificative la abonamente, dar și o limonadă de senzație…! Azi, 20 septembrie, este Happy Day la Casa Ema toată ziulica!

Așa că nu mai sta pe gânduri și treci la relaxare! Răcorește-te cu o Limonadă Senzație sau alege stilul de viață sănătos și sportiv optând pentru un abonament la fitness!

Abonamentul cu 10 intrări la piscină, la relaxare, se poate achiziționa astăzi la doar 169 de lei iar cel cu intrări nelimitate la fitness timp de 30 de zile este doar 99 de lei.

Nici măcar nu trebuie să te deplasezi de-acasă sau de la birou pentru a te bucura de aceste reduceri: abonamentul de relaxare la piscină se poate achita  online, chiar AICI!

Pe deasupra, în ziua de 20 septembrie intrarea la piscină este 17 lei toată ziua pentru oricine, iar Limonada Senzație face minuni și nu costă decât 3 lei pentru toată lumea!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.