18 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

A venit toamna, cu reduceri de prețuri și cu Happy Day la Casa Ema!

Cri, cri, cri… toamna e Happy! Mai ales astăzi, și mai ales la Casa Ema, pentru că aici ți s-au pregătit câteva surprize, reduceri de preț semnificative la abonamente, dar și o limonadă de senzație…! Azi, 20 septembrie, este Happy Day la Casa Ema toată ziulica!

Așa că nu mai sta pe gânduri și treci la relaxare! Răcorește-te cu o Limonadă Senzație sau alege stilul de viață sănătos și sportiv optând pentru un abonament la fitness!

Abonamentul cu 10 intrări la piscină, la relaxare, se poate achiziționa astăzi la doar 169 de lei iar cel cu intrări nelimitate la fitness timp de 30 de zile este doar 99 de lei.

Nici măcar nu trebuie să te deplasezi de-acasă sau de la birou pentru a te bucura de aceste reduceri: abonamentul de relaxare la piscină se poate achita  online, chiar AICI!

Pe deasupra, în ziua de 20 septembrie intrarea la piscină este 17 lei toată ziua pentru oricine, iar Limonada Senzație face minuni și nu costă decât 3 lei pentru toată lumea!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?