14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO – Se poate! Cei din Sîngeorz chiar curăță după animalele lor!

Insistența e mama succesului. Iar câteodată, și măsurile mai drastice! Dar rezultatul e cel dorit. Iar imaginile surprinse zilele trecute arată asta. Un bărbat din Sîngeorz strânge în găleată ce a rămas în urma calului său. Deci, se poate!

Primarul orașului stațiune și-a propus ca ”domeniul” peste care este șef să fie curat lună și bec.

Încă de la început a făcut apel la crescătorii de animale să curețe ceea ce rămâne în urma acestora, pe străzi. Nimeni nu i-a luat vorbele în seamă, ceea ce l-a enervat peste măsură.

Despre aceasta puteți citi AICI.

Dacă a văzut că nu merge cu vorba bună și cu insistențele, a luat măsuri mai drastice.

Așa că au început să fie date amenzi celor care nu respectă legea impusă de noul cap al orașului.

Măsurile sale au fost dur criticate, atât de locuitorii orașului Sîngeorz Băi cât și de alții. Dar Traian Ogâgău nu s-a lăsat intimidat ci a demonstrat că vorbește serios.

Iar măsurile sale au dus la un comportament civilizat.

Zilele trecute, un „turist în Sîngeorz” a surprins o imagine parcă ruptă din altă civilizație! Un bărbat aduna într-o găleată ceea ce a rămas în urma calului său.

Deci, se poate!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: